Seurakirje 6.4.2024

6.4.2024

Hallituksen terveiset kaudelle 2024

Hei!                                                                                 06.04.2024

 

Hyvää alkanutta moottoriurheilukautta 2024! 

Tässä vuoden 2024 tervehdys seuran hallitukselta. Tällä hetkellä seurassa on yli 200 voimassa olevaa jäsenyyttä. Toivomuksena on, että kävisit päivittämässä Kiti:ssä sähköpostiosoitteesi (àkirjaudu Kitiin  àtiedot àmuokkaa àtallenna). Näin seuralta tuleva posti tulisi varmimmin perille.

Lapuan UA sai järjestettäväkseen vuoden 2024 Drifting SM kilpailut Pro 28-29.6 ja Pro2 12-13.7. Lisäksi on järjestettävänä Kat-Metal Asfaltti JM 13.4. sekä Pohjanmaa SM Rallissa 2 EK:ta 14-15.6. Pohjanmaa Karting kisa järjestetään 1.6. Syksyllä järjestetään Ala-Talkkari Areena Asfaltti JM 17.9.Tapahtumia päivitetään nettisivujen kalenteriin.

Lapuan Urheiluautoilijoiden hallitus päätti kokouksessa seuraavaa: kun osallistut KOLME kertaa (talkootyöläisenä) seuran järjestämissä kilpailuissa tai muissa tehtävissä missä Lapuan Urheiluautoilijat ovat mukana, EK:n hoidot / Kökät radalla, ansaitset vapaakortin, jolla olet oikeutettu ilmaiseen harjoitteluun Ala-Talkkari Areenalla. Vuoden aikana ne kilpailijat, jotka ovat tehneet KOLME tehtävää ja edustavat Lapuan Urheiluautoilijoita kilpailuissa ovat oikeutettuja hakemaan matkakorvauksia Lapuan Ua:lta vuoden lopulla.

Tässä esimerkiksi KOLME tehtävää, joilla pääset heti keväällä ilmaiseksi radalle ajamaan.

Kat-Metal Asfaltti JM 13.4, Pohjanmaa Ralli 14-15.6 (jos olet kumpanakin päivänä kökässä) niin on kolme tehtävää suoritettu.

Silloin olet oikeutettu Ala-Talkkari Areenan käyttöön koko vuodeksi ilmaiseksi, harjoittelupäivinä.

Tehtävissä mukana olleista pidetään kirjaa.

Radan harjoittelupäivät ovat tänäkin vuonna tiistai 17-20.30, torstai 17-20.30 lauantai 12-18 ja sunnuntai 12-16.

 HUOM! muista ilmoittautua ennen radalle menoa, myös vapaakorttilaisten täytyy ilmoittautua toimistoon radalle tullessaan.

Ala-Talkkari Areenalle on suunnitteilla sähköjohtojen laittoa varikolla asfaltin alle. Myös rataan on suunnitteilla tehdä vähän muutoksia katsojien turvallisuutta ajatellen. Näissä tarvitaan avuksi kökkäväkeä. Seuraa ilmoittelua Facebookissa ja  lapuanua.fi- sivulla.

Lapuan Sanomat julkaisee juttuja kilpailutuloksista. Laittakaa menemään sinne tuloksianne ja raporttia kilpailusta (toimitus@lapuansanomat.fi), näin seuran kilpailijat ja autourheilu yleensä saa lisää näkyvyyttä.

Hallituksen yhteystiedot löytyvät nettisivuilta. Ota yhteyttä, mikäli on ideoita tai kysymyksiä.

Lapuan Urheiluautoilijoiden hallitus toivottaa vauhdikasta ja menestyksekästä autourheiluvuotta.